Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018

Ο κάτης του σχολείου !!!


Εμφανίστηκε λοιπόν ένα πρωί από το πουθενά καλοθρεμμένος και πολύ καθαρός !!!! Τα παιδιά τρελάθηκαν από τα πρωτάκια μέχρι τα εκτάκια και έτσι πήραμε την απόφαση να τον κρατήσουμε και να τον κάνουμε το "Γκάτη του σχολείου" ... !!!




Το όνομα αυτού "Σιλβέστρο" ,γιατί άραγε;;;!!!...Τα εμβόλια τα προσφέρει το σχολείο για όλα τα υπόλοιπα υπεύθυνοι είναι οι μαθητές...


 

Τις κρύες μέρες μπορεί να μπαίνει στην τάξη και να χαλαρώνει δίπλα στο καλοριφέρ!!! (Να χαλαρώνει είπαμε!!!Αφήστε τον και πάμε στην ορθογραφία!!!)


Οι μεγάλες τάξεις του κάνανε και σπιτάκι αφού όταν λείπουμε κοιμάται στο διάδρομο...(Οι τρύπες από πάνω με την χαρτοταινία είναι,λέει,για να μπαίνει φυσικό φως!!!Κοίτα τι σκεφτήκανε!!!)( Εδώ έχουμε και λέμε: γεωμετρία, εικαστικά, μαθηματικά,φυσική,ιστορία,μιλήσαμε πως πρωτοεξημερώθηκαν οι γάτες στην Αρχαία Αίγυπτο και γιατί και λίγο Γλώσσα με το ξενικό όνομα...κ.τ.λ.)



Και πάμε στο μακρινό 2006!!!Αυτός ήταν ο Πεπόνης ο πρώτος γάτος που είχε γατοθετήσει το σχολείο,δυο χρόνια έκατσε μαζί μας,τα παιδιά έμαθαν ότι ο Θεός ή η Φύση δεν έφτιαξε μόνο τον άνθρωπο πάνω στη γη ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου