Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Η χλωρίδα της... πόρτας μου!!!

Όλα ξεκίνησαν από την επίσκεψη στο σχολείο μας της κυρίας Ελπίδας Περουλάκη απο το "Φορέα Διαχείρισης Σαμαριάς" για να μας βοηθήσει σε άτυπο,ποιος χρειάζεται άχρηστες βεβαιώσεις, πρόγραμμα περιβαλλοντικής με θέμα τη χλωρίδα της ημιορεινής ζώνης των Λευκών Ορέων...Μας έκανε μια πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση και έθεσε τους άξονες σε συνεργασία με τα παιδιά στους οποίους θα κινηθούμε:περιηγήσεις σε μονοπάτια με το βλέμμα στραμμένο...κάτω!!!Φωτογραφίες ,έρευνα και πιθανών μια μικρή έκδοση!!!


Ξεκινήσαμε από μια υπέροχη διαδρομή δίπλα στο χωριό μας: μέσα από το ξερό μικρό ρυάκι του χειμάρρου "Κρεμαστός" που καταλήγει στο θέατρο του χωριού μας!!!Όταν έχεις το βλέμμα στραμμένο κάτω,και γύρω, βλέπεις το ,ένας Θεός ξέρει πόσων ετών ,απολίθωμα!!!Ερείπια παλαιού νερόμυλου βρήκαμε,φωτογραφίες πήραμε ,κείνη την έρμη τη σπηλιά που βλέπεις από μέσα της υπόγεια νερά που τρέχουνε ΔΕΝ την εντοπίσαμε!!!


Ποζάρει στο φακό μας!!!Ποιο είναι;;;;


1 σχόλιο:

  1. Μου μοιάζει με μπλε γεράνι αλλά και πάλι δεν ξέρω.. Τα γεράνια νομίζω φυτρώνουν κατά συστάδες. http://pixabay.com/static/uploads/photo/2014/06/04/16/21/blue-geranium-362140__180.jpg Φοβερό το απολίθωμα! Φοβερά τα παιδιά! (και ο δάσκαλος!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή